Vi talar med kunder

Jan-Olof Ekelund

Fråga: Varför har du städuppdrag?

Svar: Det var ingen självklarhet för mig att släppa in ett städföretag i det egna hemmet. Men efter att ha testat Klara Blank är det en tjänst som jag numera har svårt att vara utan. Alla invändningar har försvunnit. Det är tvärtom en oerhört skön känsla att komma hem till sin lägenhet som efter Klara Blanks insats är städad på riktigt!

Fråga: Varför har du valt Klara Blank?

Svar: Hörde av bekanta att de var professionella och alltid levererade ett bra resultat. Har heller inte haft några anmärkningar under tiden som de städat varannan vecka. Uppskattar också kommunikationen med företaget inför och efter varje uppdrag.

Ingela Hagström

Fråga: Varför har du städuppdrag?

Svar: Min man och jag arbetar mycket och vi behövde någon som kunde hjälpa till med städningen i vårt hem. Vi hade varken ork eller tid med att hålla vårt hem snyggt och städat.

Fråga: Varför har du valt Klara Blank?

Svar: Efter några tester med olika städbolag valde vi Klara Blank. Vi kände direkt ett stort förtroende för dem och städningen blev precis så som vi ville att det skulle bli. Det finns inget bättre än att komma hem och känna den underbara känslan av ett nystädat hem som luktar fräscht och gott. Jag kan av hela mitt hjärta rekommendera Klara Blank.